Dětský koutek v buddhistickém centru

 Cílem bylo vytvořit prostor pro děti různých věkových kategorií, prostor je primárně určený ke hraní pro děti, jejichž rodiče si přijdou do buddhistického centra na Lesné zameditovat. Základem bylo vytvoření patra, kde vznikl prostor pro "domeček" a "pozorovatelnu", přístup na patro je po žebříku nebo lezecké stěně, tím vznikla v podstatě velká "prolézačka".. Pod patrem jsou úložné prostory pro hračky a kuchyňka. K odpočinku slouží velký sedací pytel, kam se vejde dítě i rodič:)..

Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek Dětský koutek

Materiály byly vybírány s důrazem na kvalitu a životnost, rozpočet dosáhl zhruba 80 tis. Kč.